KINDERBINGO

Mama Cozy organiseert een aantal keer per jaar een geweldige kinderbingo met een hoop spektakel en spannende taferelen, want die Hartenkoningin is mij der wel eentje zeg!

De hele bingo zal gepresenteerd worden door: 👑❣ De Harten Koningin! ❣👑

Wie kent haar niet? De valse koningin uit Alice in Wonderland! Dan weten jullie ook dat zij niet bepaald vriendelijk is, zeg maar rustig dat ze vals is...

Ook tijdens de MAMA COZY'S KINDERBINGO  zal zij er alles aan doen om jullie om de tuin te lijden want die prijzen daar wil die Harten Koningin maar geen afstand van doen hoor en dat zullen jullie weten ook! 

De Harten Koningin wil de prijzen eigenlijk helemaal niet aan jullie geven en zal er dan ook alles aan doen om te voorkomen dat zij ook maar iets moet afstaan aan de winnende kinderen! Laat je niet intimideren door haar dan komt alles goed. 

Ook Mama Cozy zal een oogje in het zeil houden en jullie helpen de bingo eerlijk te laten verlopen. Zij heeft al vaker moeten dealen met die valse Harten Koningin dus weet wel hoe ze die moet aanpakken en zal dan ook niet schromen tegen haar in te gaan! Met haar hoeven jullie je helemaal geen zorgen te maken, maar... blijf wel alert!

De Harten Koningin word natuurlijk ook steeds sluwer! Helpen jullie Bianca ook met extra ogen?!

Dit is geen doorsnee bingo en je zult je geen minuut vervelen, want vergeet niet dat de Haten Koninging alles ziet dus blijf alert. Dat beloofd een spektakel te worden! 

Minimale leeftijd vanaf eind groep 3, groep 4. Hangt af of ze de cijfers goed onder de knie hebben, dit laten wij aan jullie over. Uiteraard houden wij rekening met het tempo van de kinderen, alleen zonder kennis van de cijfers wordt het natuurlijk lastig. Ook de prijzen die te winnen zijn is geschikt vanaf deze leeftijden. 

Prijzen:

☆ Kids makeover bij MamaCozy's Little Ibiza Stars! Waar je een prachtige Ibiza Hairwrap of coole glitter tattoo mag uitzoeken.

☆ Twee entreekaarten voor de eerstvolgende Minidisco! 

☆ Cadeaubonnen van o.a intertoys

☆ Game tegoedkaarten 

☆ Speelgoed

☆ En nog veel meer! 

Hoofdprijs

☆ Een V.I.P DISCO arrangement in thema naar keuze inclusief popcorn, cocktailbar en fotoshoot in de fotobooth. Jou eigen V.I.P DISCO Party! Geniet van een heerlijke cocktail en strike je pose in de fotobooth. Geef dit feest zomaar, voor je verjaardag of welke gelegenheid ook. 

Voorwaarden

Vanaf de dag dat deze hoofdprijs is gewonnen gaat de geldigheidsduur van 1 jaar in, in overleg word deze datum binnen een jaar na dato ingepland, doe dit zo snel mogelijk ivm met onze planning gedurende het hele jaar. 

Te reserveren voor gedurende 2 uur, maximaal 7 kinderen inclusief de winnaar of winnares, maximale leeftijd 12 jaar. Keuze uit diverse thema´s (zie kinderfeestjes) geef aan in welk thema en voor welke gelegenheid het V.I.P DISCO arrangement is dan zorgen wij voor de rest.Schrijf je kind in voor een van de eerst volgende Kinderbingo:

✆ +31.653995874

✄ K.v.k: 877 56 218

✉️ contact@mamacozy.nl


Adres: Schutweg 21-13

8243PC Lelystad

Website door Softrunner © 2023 ⭐ Betaalbare websites!