MINI DISCO

Impressie Mini Disco

Impressie Mini Disco

 Geregeld organiseert Mama Cozy de bekende Minidisco, de gezelligste kinderdisco van Nederland! 

 

Geniet van de heerlijke kinder cocktail die bij aanvang klaar staat, laat jouw coolste dansmoves zien, dans de sterren van de hemel, pak die dansvloer, zing met ons mee en strike jou pose in onze fotobooth. Alleen maar gezelligheid tijdens onze kinderdisco´s waar meer te doen is dan alleen maar dansen! Dit allemaal voor een vast bedrag per kind, dat vind je nergens! 

The New Generation met DJ JD

Zaterdag 22 Juni 2024 van 18:30 tot 21:00 uur

Entree: € 12,50 per kind inclusief een heerlijke zomerse kinder cocktail 

Inclusief glitter tattoo: € 15,50 per kind 

Gebruik fotobooth: GRATIS 

Aanmelden is verplicht VOL = VOL 

Wij houden geen entree reserveren, reservering pas definitief na betaling. 

Geef je telefonisch of via whatsapp op!

 

Lokatie: Schutweg 21-13  

Datum: 27 Januari 2024 

 Mama Cozy´s little Ibiza stars is altijd van de partij op deze avonden en zet de meest prachtige Ibiza Hairwraps en coolste glitter tattoos bij de kinderen! 

 

Handmade with love!  

Prachtige IBIZA Hairwraps gemaakt van mooi suede/leer, katoen en glitterdraad met geïntegreerde microring waardoor deze eenvoudig in het haar te plaatsen zijn. De hairwraps zijn afgewerkt met mooie kralen, ringetjes, een bedel en een veer en kan eenvoudig op de gewenste lengte gemaakt worden. Ook kunnen de IBIZA Hairwraps meegewassen worden met het haar, waardoor de dames er lang plezier van zullen hebben. 

 

Coole glitter tattoos! 

Wij verkopen uitsluitend de glitters van Superstar. Superstar is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het gebied van schmink en glitter. Zowel de glitters als de huidlijm zijn geschikt voor cosmetisch gebruik, zijn allemaal glutenvrij, parabenen vrij, parfumvrij en niet getest op dieren. 

 

Prijzen: 

Ibiza Hairwrap € 8,50 per stuk 

Glitter tattoo € 3,50 per stuk 

 

De Ibiza Hairwraps en glitter tattoos kunnen bij Mama Cozy´s little Ibiza stars worden afgerekend door middel van QR codes. Met contanten afrekenen is mogelijk alleen indien er gepast betaald wordt. 

 

Hiernaast is er van alles te koop aan de bar tegen kleine tarieven van maximaal een euro. Zo ook onze heerlijke kindercocktails waar de kinderen bij binnenkomst al kennis mee hebben gemaakt. LET OP GEEN PIN aanwezig! Gelieve zo gepast mogelijk af te rekenen!  

 

Algemene voorwaarden  

Minimale leeftijden vanaf 5/6 jaar. Uiteraard mogen jongere broertjes/zusjes/nichtjes/neefjes enz. zich opgeven, echter zijn zij van harte welkom, wel verplicht onder toezicht van ouders/verzorgers. 

 

Belangrijk! 

Vanwege veiligheidsredenen en om overlast te voorkomen is het gedurende de kinderdisco´is niet toegestaan om naar beneden en/of naar buiten te gaan. Hier wordt streng op toegezien, veiligheid voorop dat geldt voor iedereen uiteraard. 
Schrijf je kind in voor een van de eerst volgende Minidisco:

✆ +31.653995874

✄ K.v.k: 877 56 218

✉️ contact@mamacozy.nl


Adres: Schutweg 21-13

8243PC Lelystad

Website door Softrunner © 2023 ⭐ Betaalbare websites!