OVER KATY

Over Katy,

Mama Cozy oftewel Katy is dol op feestjes en weet die dan ook met volle enthousiasme te organiseren. Deze passie is met de paplepel ingegoten wat ook niet anders kan als je uit een horecafamilie komt waar ik zelf ook werkzaam achter de bar was voordat ik moeder werd. Was er feest dan was Katy er ook en stond ik achter de bar en zorgde ik zelf voor dat feest. 

Nadat ik moeder werd is het horeca bloed toch weer gaan kruipen zoals het welbekende spreekwoord luid en heeft nu geleid tot het organiseren van kinderfeestjes, kinderbingo´s kinderkaraoke en evenementen zoals de Spooky walk. Mijn eigen minipartycentrummetje waar de meeste feesten plaatsvinden en waar ik zelf ook geregeld achter mijn zelfgemaakte bar te vinden ben.

Toen ik hieraan begon besefte ik mij des te meer dat ik deze passie best wel gemist had wat mij dan ook de motivatie gaf om mijn eigen kleine partycentrum te creëren.  Een droom die uitkwam! En hoe leuk, mijn eigen bar/partycentrum helemaal zelf gecreëerd, bedacht, gebouwd,  geregeld en georganiseerd.

Van mijn hobby´s en passies mijn werk gemaakt, wat ik met zoveel enthousiasme doe. 

Dat is Mama Cozy the place to be!

✆ +31.653995874

✄ K.v.k: 877 56 218

✉️ contact@mamacozy.nl


Adres: Schutweg 21-13

8243PC Lelystad

Website door Softrunner © 2023 ⭐ Betaalbare websites!